text.skipToContent text.skipToNavigation

Een netwerk verwijderen uit de voorkeursnetwerklijst op uw iPad®

Met de functie Forget This Network (Vergeet dit netwerk) van uw iPad® kunt u bepaalde netwerkproblemen oplossen die kunnen optreden wanneer u het internet op gaat.  Met deze functie verwijdert u alle instellingen op uw iPad® voor het netwerk waarmee u eerder verbonden was.

SNELLE TIP:  Onthoud voordat u de functie Vergeet dit netwerk gebruikt het volgende:
 
  • Naam van draadloos netwerk (SSID)
  • Draadloze beveiligingssleutel of wachtwoord
  • Coderingstype (WEP, WPA, WPA2)
Volg de onderstaande stappen om te leren hoe u de draadloze instellingen van uw netwerk vergeet:
 
Stap 1:
Tik op het beginscherm van uw iPad® op Settings (Instellingen).

 
   

Stap 2:
Selecteer Wi-Fi.

 
 

Stap 3:
Tik op het pictogram  naast de naam van uw draadloze netwerk.

 
 

OPMERKING:  In dit voorbeeld wordt Cco-2.4 GHz gebruikt.

Stap 4:
Tik op de knop Forget this Network (Vergeet dit netwerk).

 
 

Stap 5:
Tik op Forget (Vergeten).

 
 

OPMERKING:  Vergeten van het netwerk zorgt ervoor dat de verbinding van het apparaat met het netwerk wordt verbroken.  

Klik hier voor instructies over hoe u uw iPad® opnieuw kunt verbinden met een netwerk.


Gerelateerde artikelen:


Basistips voor het oplossen van problemen bij het aansluiten van de iPad® op het draadloze netwerk
Opnieuw instellen van de netwerkinstellingen van uw iPad®

Was dit artikel nuttig?

Aanvullende vragen?

Opnieuw zoeken